top of page
Keresés
  • Kobrizsa Ádám

Generation Hope: cselekedj a bolygóért

2023. március 20- 25. között a ReLondon izgalmas pop-up kiállításának adott otthont a Természettudományi Múzeum „Generation Hope: Act for the Planet” fesztiválján. Az inspiráló műhelyekből, panelekből és beszélgetésekből álló ingyenes program fiatalokkal együttműködésben jött létre. Az élelmiszer-pazarlás csökkentésétől a bolygóbarát diétákig a ReLondon's Food Wave standján több mint ezer résztvevő vett részt, akik megtanulhatták, hogyan segíthetik az éghajlatváltozás kezelését az étkezési szokások megváltoztatásával.



A hét minden napján a ReLondon a Food Wave pop-up standjának adott helyet a múzeum nagytermében, ahol zineket, matricákat, magcsomagokat és alacsony hulladéktartalmú receptkártyákat osztogatott a járókelőknek. A csapat célja, hogy egyszerű, mindennapi tippekkel inspirálja az embereket. A figyelemfelkeltés és a látogatók oktatása mellett a pop-up célja olyan városi aktivisták, alulról építkező szervezetek és projektek bemutatása is volt, akiknek közös az a célja, hogy képessé tegyék a fiatalokat az élelmiszerekkel kapcsolatos értelmes cselekvésre.


A ReLondon a hét minden napján meghívta a londoni székhelyű csoportok és szervezetek képviselőit, hogy csatlakozzanak a Food Wave standhoz, amelybe a Landworkers’ Alliance, a Women’s Environmental Network, a The Kin-spiration Group, a Sourced, a National Food Service London és a Micro AD Leap tagjai is tartoztak.


bottom of page